Over ons

Meijer Zorgbeheer is opgericht in 2004 door Herman Meijer. Met zijn specialisme in het familierecht en het afwikkelen van erfenissen heeft hij al vele zaken naar tevredenheid van de betrokkenen mogen begeleiden en afwikkelen. In 2009 is Ivette Rolf-Meijer toegetreden tot het bedrijf en inmiddels heeft zij de leiding over de dagelijkse gang van zaken. 

Ons team

Wij werken met een team van totaal 9 medewerkers gespecialiseerd in financiële zaken, belastingzaken, juridische zaken en erfeniszaken en hebben veel ervaring in de ouderenzorg om ook op te kunnen treden als mentor of vertrouwenspersoon.

Kortom, een compleet pakket om uw belangen als zaakwaarnemer en vertrouwenspersoon te kunnen behartigen.

Waarom Meijer Zorgbeheer?

• Wij zijn een kantoor met een persoonlijke en discrete benadering en vertrouwde gezichten in de regio.
• Wij zijn gespecialiseerd in financiële zaken, belastingzaken, juridische zaken en erfeniszaken en kunnen u zo deskundig van dienst zijn.
• Wij hebben veel ervaring in de ouderenzorg en kunnen daarom ook optreden als mentor of vertrouwenspersoon.
• Wij zijn laagdrempelig!
• Wij spreken de Groningse taal!

Herman Meijer
Oprichter en eigenaar Meijer Zorgbeheer

Herman Meijer

"Na vele jaren als gediplomeerd notarisklerk werkzaam te zijn geweest op het notariskantoor te Veendam heb ik destijds besloten een eigen advies- en administratiekantoor te beginnen. Mede door de steeds toenemende verzoeken van personen en/of instellingen om hen behulpzaam te willen zijn bij het regelen van diverse zaken heb ik deze beslissing genomen. Vooral veel senioren hebben behoefte aan een persoonlijke begeleiding van administratieve zaken en willen graag een vertrouwenspersoon, die ook na overlijden hun wensen kan uitvoeren.
Door mijn jarenlange ervaringen in het notariaat én het uitvaartwezen kan ik cliënten –en/of hun nabestaanden– op een passende en discrete wijze van dienst zijn. Deze persoonlijke en vertrouwelijke benadering wordt erg gewaardeerd door onze cliënten."

Ivette Rolf-Meijer
Mede-eigenaar Meijer Zorgbeheer

Ivette Rolf-Meijer

“Het leuke aan mijn werk is om met een persoonlijke benadering onze cliënten te mogen ondersteunen bij hun administratieve en financiële zaken. Wij treden op als vertrouwenspersoon van onze cliënten en komen op voor hun zakelijke en persoonlijke belangen. Hierdoor bouw je ook een bijzondere band op, wat onze cliënten, maar ook wij waarderen.
Als wij behulpzaam zijn bij het regelen van overlijdenszaken, zoals een uitvaart of de afwikkeling van een erfenis, proberen wij dit zo goed mogelijk naar de wensen van de overledene te doen. Ook de nabestaanden proberen wij hierbij  met een persoonlijke benadering bij te staan.”

Heeft u nog vragen? 

Als u nog vragen heeft of geïntresseerd bent in onze dienstverlening staan wij u graag te woord. Zie hiervoor onze contactgegevens.