Overlijdenszaken

Durf te spreken over uw uitvaart!

Bij een uitvaart komt tegenwoordig meer kijken dan het regelen van koffie en cake. Tot een aantal jaren geleden was het uitvaartgebeuren over het algemeen standaard via een vast protocol. Ook waren de nabestaanden vaak niet bekend met de diverse keuzemogelijkheden; steeds meer van hen willen een persoonlijke noot toevoegen, zodat ze er alles aan hebben gedaan om de overledene een waardig afscheid te geven.

Maar waarom worden die speciale wensen niet door de overledene zelf al bij leven geregeld?

Daarmee voorkom je dat de nabestaanden later naast het verlies van hun dierbare met nog meer problemen worden geconfronteerd. Soms is het onwetendheid, maar ook durven of willen veel mensen niet met naasten over hun uitvaart spreken.

Daarom worden wij als onafhankelijk adviseur steeds vaker ingeschakeld om in een vroegtijdig stadium de uitvaartwensen te bespreken. Ook zijn wij regelmatig als adviseur of executeur (testamentair) betrokken bij de uitvaartbegeleiding en het regelen van andere zaken die verband houden met het overlijden.

Door de jarenlange ervaringen van de medewerkers van Meijer Zorgbeheer in het uitvaartwezen en als executeur (testamentair) kunnen wij cliënten of hun nabestaanden op een passende en discrete wijze van dienst zijn.

Deze persoonlijke en vertrouwelijke benadering wordt erg gewaardeerd.

 

“Zorg ervoor dat ook uw uitvaartwensen later kunnen worden uitgevoerd! Laat u daarom tijdig door ons informeren, zodat u nog zelf beslissingen kunt nemen. Het kan de moeite waard zijn”.

Meer weten ?

Neemt u dan gerust contact met ons op!

Telefoon: 0598 - 62 14 34
E-mail: info@meijerzorgbeheer.nl

Langeleegte 5
9641 GN Veendam

 

Bereikbaarheid per telefoon:
Maandag t/m donderdag tussen 9.00 uur en 13.00 uur