Welkom bij Meijer Zorgbeheer
   
OVERLIJDENSZAKEN
DIENSTVERLENING

Regel uw overlijdenszaken bij leven

Bij een uitvaart komt tegenwoordig meer kijken dan het regelen van koffie en cake. Tot een aantal jaren geleden was het uitvaartgebeuren over het algemeen standaard via een vast protocol. Ook waren de nabestaanden vaak niet bekend met de diverse keuzemogelijkheden; steeds meer van hen willen een persoonlijke noot toevoegen, zodat ze er alles aan hebben gedaan om de overledene een waardig afscheid te geven.

Maar waarom worden die speciale wensen niet door de overledene zelf al bij leven geregeld?

Daarmee voorkom je dat de nabestaanden later naast het verlies van hun dierbare met nog meer problemen worden geconfronteerd. Soms is het onwetendheid, maar ook durven of willen veel mensen niet met naasten over hun uitvaart spreken.
Daarom worden wij als onafhankelijk adviseur steeds vaker ingeschakeld om in een vroegtijdig stadium de uitvaartwensen te bespreken. Ook zijn wij regelmatig als adviseur of executeur (testamentair) betrokken bij de uitvaartbegeleiding en het regelen van andere zaken die verband houden met het overlijden.

Door de jarenlange ervaringen van Herman Meijer in het notariaat, het uitvaartwezen en als executeur (testamentair) kunnen wij cliënten of hun nabestaanden op een passende en discrete wijze van dienst zijn.

Deze persoonlijke en vertrouwelijke benadering wordt erg gewaardeerd.

Durf te spreken over uw uitvaart!

HOOFDPAGINA