Welkom bij Meijer Zorgbeheer
   
ALGEMEEN
HOOFDPAGINA

Na vele jaren werkzaam te zijn geweest op het notariskantoor te Veendam, heb ik -na goed overleg met de notarissen Schober, Brakel en Journée- besloten een eigen advies- en administratiekantoor, Meijer Zorgbeheer,
te beginnen.

 
 

Mede door steeds toenemende verzoeken van personen en/of instellingen om hen behulpzaam te willen zijn bij het regelen van diverse zaken heb ik deze beslissing genomen.

Gelet evenwel op de prettige contacten, die ik in de loop der jaren met notarissen en medewerkers heb opgebouwd, kan ik desgewenst gebruik maken van hun waardevolle juridische adviezen en vakkennis.

Vooral veel senioren hebben behoefte aan een persoonlijke begeleiding van  administratieve zaken en willen graag een vertrouwenspersoon, die ook na het overlijden hun wensen kan uitvoeren.


H.J.H. Meijer/ Meijer Zorgbeheer
 

Door mijn jarenlange ervaringen in het notariaat en het uitvaartwezen kunnen wij cliënten -en/of hun
nabestaanden- op een passende en discrete wijze van dienst zijn. Mede om de continuïteit van deze dienstverlening te kunnen waarborgen, is het team van Meijer Zorgbeheer per 1 januari 2010 uitgebreid met mijn dochter, Ivette Rolf-Meijer.

Het team van Meijer Zorgbeheer bestaat uit 6 vaste medewerkers. De door ons te verrichten werkzaamheden worden op deze website nader omschreven.

Voor nadere informatie of voor het maken van een afspraak kan CONTACT met  ons worden opgenomen.